Трансформація системи методів управління соціальною політикою в Європейсь-кому Союзі - Butуrskaya Iryna (Історико-політичні проблеми сучасного світу, 2017)
Розглянуто ліберальний, управлінський, міжурядовий підходи і неофункціоналізм в управлінні ЄС та євроінтеграції; концепції: регіональна політика, система комітології, «європейські» регулюючі агентства. Вони осмислені як елементи, що модифікують традиційний метод управління в ЄС. Ключові слова: Європейський Союз, система методів управління, соціальна політика