Інтелектуальна еліта України у першій Чехо-Словацькій республіці: Zavorotna N. Scholars in Exile: The Ukrainian Intellectual World in Interwar Czechoslovakia - Фісанов, Володимир; Макар, Віталій (Історико-політичні проблеми сучасного світу, 2020)
Рецензія на книгу Заворотної Н. "Вчені в екзилі: український інтелектуальний світ у міжвоєнній Чехо-Словаччині".