Функціональні аспекти політичної участі у громадському просторі: теоретико-концептологічні дебати - Lavruk, Ilona (Історико-політичні проблеми сучасного світу, 2017)
У статті аналізуються функціональні аспекти політичної участі у громадському просторі, визначених у тому числі і соціо-економічними параметрами. В статті розглядаються різноманітні наукові методологічні підходи з аналізу вказаної проблеми. Ключові слова: Політична участь, громадськийпростір,електоральна поведінка, методологія