Гібридні війни та досвід врегулювання конфліктів на прикладі Демократичної Республіки Конго - Oliinyk, Yurii (Історико-політичні проблеми сучасного світу, 2019)
Автор досліджує інструменти гібридної війни та постконфліктного врегулювання на прикладі Демократичної Республіки Конго, аналізує поточну ситуацію в країні, недієздатність центральної влади та чинники зовнішнього втручання. Ключові слова: гібридна війна, врегулювання конфлікту, миротворча операція.