Нормативно-правове регулювання у наданні соціальних послуг біженцям в Іспанії - Vatamanyuk, Anastasiya (Історико-політичні проблеми сучасного світу, 2019)
У статті розглядаються умови, що надаються країнами Євросоюзу для мігрантів. Обговорюються такі питання, як надання тимчасового житла для біженців, грошову допомогу, можливість працевлаштування та отримання медичних послуг. Особливо пильно розглядаються послуги, які надає Іспанський уряд для біженців і для мігрантів без статусу біженців. Ключові слова: біженці, Іспанія, мігранти, країни Європейського Союзу, соціальні послуги, гуманітарний статус.