Про нове бачення історії: Чекаленко Л. Д. Публічна історія: виклики XXI століття - Макар, Віталій (Історико-політичні проблеми сучасного світу, 2021)
Рецензія на книгу Чекаленко Л. Д. Публічна історія: виклики XXI століття. Київ: Видавничий дім “АртЕК”, 2021. 272 с.