Способи використання мас-медій для впливу на порядок денний зовнішньої політики в умовах демократичної та недемократичної держави - Tereshchuk, Vitaliy (Історико-політичні проблеми сучасного світу, 2017)
У статті розглядаються способи використання засобів масової інформації для впливу на сприйняття зовнішньої політики внутрішньою та зарубіжною громадськістю. Зокрема, розглядаються особливості застосування таких способів впливу мас-медій на громадську думку, як інформування, прайминг та пропаганда демократичними та недемократичними країнами. Ключові слова: Зовнішня політика, вплив на громадську думку, засоби масової інформації, прайминг, пропаганда